Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

σπιτικες μπαρες δημητριακων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μια καλη μερα αρχιζει με ενα καλο πρωινο!!!!
ΥΛΙΚΑ
100γρνιφαδες σιταριου?(κορν φλεικς)
1/3 κουπα σταφιδες
150γρ μελι
100γρ δημητριακα ολοκης
300γρ νιφαδες βρωμης
75 γρ καρυδια
κανελα βουτυρο για το ταψακι μας
ενα πρασινο μηλαρακι
και1/2φλ νερο
50 γρ φυστικοβουτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε ενα κατσορολακι ριχνουμε το νερακι με το μελι λιγο μεχρι να λιωσει το μελι μας.Στο μεταξυ τριβουμε το μηλαρακι μας στο τριφτη και το αδειαζουμε σε ενα μπολ μαζι με τις νιφαδες βρωμης,δημητριακα ολικης,νιφαδες σιταριου και τις σταφιδες.Προσθετουμε τα καρυδια το φυστικοβουτυρο και στο τελος το μειγμα με το μελακι.Το πιεζουμε με τα χερακια μας να γινει συμπαγες.Αλειφουμε ενα ταψακι με βουτυρο και ριχνουμε το μειγμα μας και το παταμε με ενα κουταλακι.Το βαζουμε στο ψυγειο για μια ωρα σερβιρουμε ωραιοτατα με γιαουρτακι και γλυκο του κουταλιου η και σκετες τησ μπαρες!!!!!!!!!!
tips;αν βιαζομαστε μπορουμε να τα ψησουμε για 20λεπτα στο φουρνο για να εχουμε γρηγορα τις μπαρες μας!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΡΜΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣ

              ΥΛΙΚΑ
1 λαχανο μεγαλο
χυμος απο ενα λεμονι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
μισο κιλο κιμας χοιρινος
μισο κιλο μοσχαρισιος
1 φλιτζ τσαγιου ρυζι
2 κρεμμυδια ξερα
1 ματσακι μαιντανος
μοσχοκαρυδο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2 τριμμενες φρεσκιες ντοματες
αλατι
πιπερι
κανελα
                                                      ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι με τον κιμα της γεμισης.Κατοπιν και αφου εχουμε πλυνει το λαχανο και εχουμε ξεχωρισει τα φυλλα του παιρνουμε ενα ενα και τα βαζουμε με ενα κουταλακι μεσα την γεμιση τυλιγουμε τους σαρμαδες στο μεγεθος μιας παλαμης.Στην συνεχεια ,απλωνουμε στον πατο της κατσαρολας λιγα λαχανοφυλλα και ριχνουμε λαδι τοποθετουμε εναν εναν τους σαρμαδες στην κατσαρολα και απο επανω τους ριχνουμε τις τριμενες ντοματες τις οποιες εχουμε ανακατεψει με το αλατι το πιπερι και την κανρλα.Πριν ξεκινησουμε το μαγειρεμα ριχνουμε τον χυμο απο ενα λεμονι .Πανω απο τους σαρμαδες βαζουμε ενα πιατο και κλεινουμε με το καπακι μαγειρευουμε σε μετρια φωτια για μια ωρα!!!!!!!!

ΜΑΝΤΙ

ΥΛΙΚΑ για την ζυμη
1/2κιλο αλευρι
1 αυγο
1/2φλιτζ τσαγιου νερο
αλατι
                                      για την γεμιση
300γρ κιμας μοσχαρισιος
1 κρεμμυδι ξερο
1 κουτ γλυκου μπαχαρι
1 κουτ γλυκου κανελα
μια πρεζα κυμινο
μια πρεζα φαρυφαλο σκονη
μαιντανος
μια κονσερβα ντοματακια ψιλοκομμενα
αλατι πιπερι
για την σαλτσα
2 κουτ γλυκου ελαιολαδο
μια σκελιδα σκορδο
μισο κιλο γιαουρτι στραγγιστο μια πρεζα μοσχοκαρυδο αλατι και πιπερι παπρικα γλυκια
                                                  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μεγαλο μπολ ανακαταευουμε το αλευρι το αυγο και το αλατι και σιγα σιγα προσθετουμε το νερακι ζυμωνουμε ωσπου να δημιουργηθει μια σφιχτη ζυμη.Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει για μια ωρα.Στην συνεχεια ετοιμαζουμε τη γεμιση τριβουμε το κρεμμυδι και τον μαιντανο και τα ανακατευουμε ζυμωνοντας ολα τα υλικα της γεμισης,σε ενα τηγανακι σοταρουμε την γεμιση. Μολις η ζυμη μας ειναι ετοιμη την ανοιγουμε σε λεπτο φυλλο το οποιο κοβουμε σε μικρα τετραγωνα κομματια.Σε καθε ενα απο τατρετραγωνακια βαζουμε με ενα κουταλακι λιγη απο την γεμιση.Ανασηκωνουμε τις ακρες της ζυμης και τις ενωνουμε ωστε να σχηματισουμε μικρα κλειστα πουγκακια.Σε μια κατσαρολα με πολυ νερο και λιγο λαδι βραζουμε τα μαντι.Οταν ανεβουν στην επιφανεια ειναι ετοιμα και τα σουρωνουμε  και τα ψηνουμε για λιγο σε προθερμασμενο φουρνο.Πριν βγαλουμε τα μαντι απο το φουρνο ετοιμαζουμε την σαλτσα γιαουρτιου ανακατευοντας ολα τα υλικα.Τα βγαζουμε απο τον φουρνο και τα σερβιρουμε ζεστα με την σαλτσα γιαουρτιου!!!!!

πισια με γιαουρτι


 ΥΛΙΚΑ
15 γρ νωπη μαγια
1/2κιλο αλευρι
1/2κουτ γλυκου σοδα
1/2 κουτ γλυκου αλατι
1 γλιτζ τσαγιου γιαουρτι
2αυγα
1?2 φλιτζ γαλα χλιαρο
σπορελαιο για το τηγανισμα μελι γιατο γαρνιρισμα
                                    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ ριχνουμε το χλιαρο γαλα μαζι με την μαγια και σκεπαζουμε με μια πετσετα για να φουσκωσει την μαγια.Σενα αλλο μπολ ριχνουμε το γιαουρτι τα αυγα το αλατι κατ την σοδα και ανακατευουμε καλα.Στην συνεχεια προσθετουμε το μειγμα με το γαλα και την μαγια και σιγα σιγα το αλευρι και ανακατευουμε πολυ καλα ωστε να μην δημιουργηθουν σβολοι.Αφηνουμε τη ζυμη να ξεκουραστει για 15 λεπτα με ενα κουταλακι παιρνουμε λιγο λιγο απο την ζυμη και ριχνουμε στο καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν.Βγαζουμε τα πισια με μια τρυπητη κουταλα και τα τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι.Τα σερβιρουμε ζεστα και τα περιχυνουμε με μελι!!!
                        ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙτα πισια ειναι ενα απο τα αγαπημενα σνακ της ποντιακης κουζινας και το οποιο συχνα τρωγεται ως πρωινο!!!!

ΩΤΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
7 αυγα
1/2 κιλο γιαουρτι 1/2κιλο ζαχαρη
1 φακελακι μπεικιν
2 βανιλιες
1 κουτ γλυκου σοδα
1 σφηνακι ουζο
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
1/2φλιτζ τσαγιου χυμος πορτοκαλι
1 κιλο αλευρι
1κουτ σουπας μελι
κανελα σε σκονη
                       EKTEΛΕΣΗ
κοσκινιζουμε το αλευρι και το ριχνουμε σε ενα μπο.Σε ενα αλλο μπολ,ριχνουμε τη ζαχαρη και τα αυγα και ανακατευουμε με τα χερια,ωσπου να φτιαξουμε ενα ομογενοποιημενο μειγμα.Στη συνεχεια προσθετουμε το χυμο απο το πορτοκαλι το ουζο και το γιαουρτικαι ανακατευουμε και παλι πολυ καλα με τα χερια.Κατοπιν προσθετουμε το ξυσμα τη σοδα τη βανιλια και το μπεικιν και ανακατευουμε και παλι.Παιρνουμε το κοσκινισμενο αλευρακι μας και το προσθετουμε και αυτο στο μειγμα μας ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια σφιχτη και ελαστικη ζυμη την σκεπαζουμε και την αφηνουμε να ξεκουραστει για μινη ωριτσα.Μολις το ζυμαρακι μας ειναι ετοιμο το χωριζουμε σε μικρες μπαλιτσες.Πασπαλιζουμε την επιφανεια εργασιας μας και ανοιγουμε  τα μπαλακια σε χοντρα φυλλα με τον πλαστη.Κοβουμε τις ακρες των φυλλων ωστε να γινουν τετραγωνα και στην συνεχεια κοβουμε το καθε φυλλο σε χοντρες λωριδες τις οποιες κοβουμε σε ρομβους.Σε καθε ρομβοχαραζουμε μια σχισμη στην μεση παιρνουμε τη μια ακρη του ρομβου και την τραβαμε.Ετσι φτιαχνουμε τπ ωτιο.Στην συνεχεια ζεσταινουμε αρκετο λαδι και μολις καψει ρχνουμε τα ωτια για πολυ λιγο εως οτου να ροδισουν τα βγαζουμε και τα σερβιρουμε σε πιατελα  πασπαλιζον
  τας τα με κανελα και καρυδια και με μελι!!!!
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ το ονομα αυτου του παραδοσιακου γλυκισματος οφειλεται στο γεγονος οτι το σχημα του ,που θυμιζει αυτακια.Προσφεροταν σε γαμους αλλα και λεχωνες απο τους συγγενεις και φιλους!!!!

πιροσκι πατατα αγαπημενη

τα πιροσκι ειναι ειναι ενα κομματι μου,οταν ημουν μικρη πηγαιναμε στο χωριο(οχυρο δραμας)και η νονα μου η μαρικα μας εφερνε πιροσκι πατατας και φετα μικρα υπεροχα ζουμερα .γιαυτο θελω να τα μοιραστω μαζι σας απολαυστε τα!!!!!!
                                        ΥΛΙΚΑ ΖΥΜ¨Η
1 κιλο αλευρι
1 φακελακι μαγια
1/κουτ.γλυκου αλατι
1 αυγο
και μια κουπα ζεστο γαλα
βουτυρω προαιρετικα
                                                  ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
1κιλο πατατας
1η2κρεμμυδια ξερα 1/κοταλακι αλατι
1/2φλιτζ τσαγιου ελαιολαδο
λιγο μαυρο πιπερι
λιγο κοκκινο πιπερι
μαιντανος
δυοσμοσ
                                                ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πριν ξεκινησουμε την ζυμη ,καθαριζουμε και πλενουμε τις πατατεςκαι τις βραζουμε σε λιγο νερο.Στην συνεχεια σε μια μεγαλη λεκανη ριχνουμε το αλευριτην μαγια και το αλατι.Ριχνονταςλιγο λιγο το ζεστο γαλα,το αυγο και το λιωμενο βουτυρο(50γρα)ζυμωνουμε εως οτου να αποκτησουμε μια ζυμη σφιχτη.Μολιςτελειωσουμε,την αφηνουμε να ξεκουραστει μια ωριτσα.Κατοπιν ετοιμαζουμε την γεμιση,καθαριζουμε τις πατατες και τις λιωνουμε με μια τρυπητη κουταλα προσθετουμε το τριμμενο κρεμμυδι,στην συνεχεια ριχνουμε το αλατι και τα πιπερια.Συνεχιζουμε προσθετοντας τον μαιντανο και τον δυοσμο.ανοιγουμε την ζυμη σε μπαλακια και γεμιζουμε τα πιροσκι μας τα κλεινουμε σαν μισοφεγγαρα σκεπαζουμε τα πιροσκι για να μην μας ξεραθουν μεχρι να τελειωσουμε την διαδικασια.βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι μπολικο λαδι καιι τηγανιζουμε γυρνοντας τα καθε τοσο μεχρι να ροδισουν.Τα τοποθετουμε πανω σε αποροφητικο χαρτι και τα καταναλωνουμε κρυα η ζεστα καλη σας ορεξη!!!!!
 ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ οτι τα πιροσκι ειναι παραδοσιακο εδεσμα της περιοχης του καυκασου?και το εφεραν στην ελλαδα οι ποντιοι προσφυγες στις αρχες ου 20ου αιωνα?ναι και ομως!!!!!

λαδενια κιμωλου

δεν σας ειπα ο αντρουλης μου ειναι παο την κιμωλο ενα πανεμορφο νησι τον κυκλαδων εκει φτιαχνουν μια πετανοστιμη πιτα την ΛΑΔΕΝΙΑ δοκιμαστε την ειναι πολυ καλη!!!!!
φαγητό της Κιμώλου
Υλικά:
ladenia.jpgΓια τη ζύμη:
400 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά
½ κουταλάκι αλάτι
1 ½ ποτήρι νερό(περίπου)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Για τη λαδένια:
2 Κρεμμύδια σε φέτες
2 Τομάτες σε φέτες
2 κουταλάκια ρίγανη
Αλάτι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Διαλύετε τη μαγιά σε ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό.
Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνετε προσθέτοντας σταδιακά λίγο χλιαρό νερό μέχρι να πάρετε ένα ζυμάρι ομοιογενές και μαλακό.
Σκεπάζετε το ζυμάρι με μια βαμβακερή πετσέτα και το αφήνετε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί σε όγκο.
Παίρνετε ένα στρογγυλό ταψί το περνάτε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο και βάζετε στη μέση το ζυμάρι.
Το πιέζετε με τις παλάμες σας έτσι ώστε να απλώσει και να γεμίσει όλο το ταψί.
Πασπαλίζετε με τα κρεμμύδια και την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Αλατίζετε όλη την επιφάνεια και περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45- 50 λεπτά.
Σερβίρετε τη λαδένια ζεστή.
(αν θέλετε προσθέτετε λίγο πριν τη βγάλετε

τουρτα αμυγδαλου

τουρτα αμυγδαλου μμμμμμμ

πολυ καλο παιδια μπορειτε να τη διακοσμησετε με οτι θελετε εγω με αμυγδαλο φιλε και σαντιγυ!!!!!!                                                  


                                          ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
                               4αυγα
                           1κουπα αλευρι που φουσκωνει μονο του
                          1 κουπα ζαχαρη
                           1βανιλια
            (για σοκολατενιο παντεσπανι προσθετουμε 2κουταλιες της σουπας κακαο και 2κουταλιες γαλα)
                                      

                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
                 χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη στο μιξερ μεχρι να αφρατεψει το μειγμα προσθετουμε το αλευρι αφου πρωτα το εχουμε κοσκινισει(παιδια οπου χρησημοποιουμε αλευρι να το κοσκινιζουμε κανει το γλυκο μας αφρατο)και ανακατευουμε με κυκλικες κινησεις για να μην φυγει ο αερας απο τα αυγα και την βανιλια ετσι την προσθετουμε συγνωμη δεν την ανεφερα παραπανω.
βαζουμε σε ενα μακροστενο ταψακι λαδοκολα και αδειαζουμε το μειγμα .ψηνουμε στους 180βαθμους για 20λεπτα μολις το βγαλουμε το αφηνουμε να κρυωσει.
                                                
                                                      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ


Υλικά
  • 6 ποτήρια γάλα φρέσκο (περίπου 1 1/2 λίτρο)
  • 6 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ και αλεύρι, σε αναλογία 3-3, 4-2 , 5-1 κλπ. ή αντίστροφα ή μόνο κορν φλάουρ
  • 8 κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη
  • 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
  • 1/8 κ.γ. αλάτι (μια πρέζα)
  • 6 κρόκους αυγών (εγώ χρησιμοποιώ 2 – 3)
  • 1 κ.γ. βούτυρο
κραταμε λιγο γαλα περιπου 1/2κουπα και το υπολοιπο το βαζουμε να βρασει,χωριζουμε τους κροκους απο τα ασπραδια σε αλλη κατσαρολα βαζουμε το κορν φλαουρ το αλευρι τους κροκους το αλατι την βανιλια και το κρυο γαλα και τα ανακατευουμε με το συρμα μεχρι να παρουν υγρασια να βραχουν στην συνεχεια μολις βρασει το γαλα το αδειζουμε γρηγορα γρηγορα και ανακατευουμε καλα βαζουμε την κρεμε στην φωτια και ανακατευουμε συνεχως να μας κολλησει μολις αρχισει να κοχλαζει ειναι ετοιμη και ριχνουμε μεσα και το βουτυρο.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Ενα απο τα αγαπημενα μου φρουτα ειναι οι φραουλες ετσι και τωρα που ειναι η εποχη τους ειναι ωραια να φτιαξουμε μαρμελαδα ευκολα και γρηγορα.
                                   ΥΛΙΚΑ
            1/2κιλο φραουλες
            1/2 ζαχαρη κρυσταλικη
             λιγες σταγονες λεμονι
                                                   ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    πλενουμε καλα της φραουλες μας και της κοβουμε μεγαλα κομματακια στην μεση στην ουσια και της βαζουμε σε ενα κατσαρολακη σε χαμηλη φωτια μεχρι να πολτοποιηθουν και να γινουν σαν σαλτσα μολις γινουν σαλτσουλα παχυρευστη ριχνουμε την ζαχαρη αμεσως θα παρει ενα χρωμα κοκκινο της φωτιας μολις  το μειγμα δεσει ριχνουμε και της σταγονες λεμονιου.το αφηνουμε να κρυωσει και σε ενα ωραιο βαζακι αποστειρωμενο(θα σας δειξω πως απωστειρωνουμε βαζακια)η μαρμελαδα μας συντηρηται για μηνες αν δεν ανοιχτει.ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ!!!!!!!


tips:μολις ανοιχτει να το βαλετε στο ψυγειο συντηρητε πολυ καλα και στο ψυγειο
μπορειτε να βαλετε οποιο φρουτο θελετε
μολις βαλετε στο βαζακι την μαρμελαδα να το αποδογυρησετε για να κρατησει μεσα τον αερα.
Απολαύστε!

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

μακαρονοπιτα της πλακας

εχθες ο μικρος μου ηθελε μακαρονια χοντρα μονο με τυρακι φυσικα δεν τα εφαγε ολα οπως παντα
ετσι εγω για να μην τα πεταξω γιατι δεν ειμαστε σε εποχη που μπορουμε να εχουμε τετοιες πολυτελειες
τα εκανα ωραιοτατη πιτουλα.
               υλικα
ενα πακετο μακαρονια χοντρα
διαφορα τυρια τριμμενα της αρεσκειας σας
μισο λιτρο γαλα
2 αυγουλακι βιολογικα
2 φυλλα τυπου βυρητου(αργοτερα θα σας δειξω να φτιαχνεται μονοι σας ειναι πανευκολο παιδια εγω το κανω απο 12 χρονων και ειμαι 29)
αλατακι
πιπερακι




                                                   εκτελεση
βραζετε τα μακαρονακια σας τα βουτυρωνετε βαζετε τα τυρακια σας και βουτυρωνετε ενα ταψακι και βαζετε το ενα φυλλαρακι βυρητου και προσθετετε το μειγμα με τα μακαρονακια χτυπατε τα αυγουλακια σας με το γαλατακι και το αλατακι πιπερακι και περυχυνετε στα μακαρονακια σας βαζετε το δευτερο φυλλαρακι και το βουτυρωνετε και ψηνετε παντα σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισει παιδια ειναι καταπληκτικο εγω τρελαινομαι και ο γιος μου.ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ!!!



tips:δεν εχει να προσεξετε τιποτα απλα μονο με σπαγγετι να τα κανετε γιατι τα αλλα δεν γινονται ομοιομορφη μαζα γινονται ακανονιστα!!!!

το δικο μου γιαουρτι με γευσεις φρουτων εποχης*****************

γεια σας σημερα το πρωι ειχε πολυ κακο καιρο και δεν μπορουσα ουτε εξω να βγω με τον γιαννακη
ο μικρος ηθελε γιαουρτακι ειχα και λιγες φραουλες στο ψυγειο τελεια σκεφτηκα
παιδια ειναι πανευκολο
θα χρειαστειτε
                    υλικα
μισο λιτρο γαλα φρεσκο
ενα κεσεδακι γιαουρτι της αρεσκειας σας
και φρουτα εποχης
                                 



                                      βαζουμε το γαλα σε ενα κατσαρολακι και πριν φουσκωσει παρει την βρασει το κατεβαζουμε το αφηνουμε να γινει χλιαρο μεχρι δηλαδη να μπορουμε να βαλουμε το δαχτυλακη μας και να μπορουμε να το αφησουμε να μετρησουμε εως το20 πολτοποιουμε τα φρουτακια μας στο μουλτι και τα αδειαζουμε στο γαλα παιρνουμε λιγο απο το γαλατακι το βραζμενο και το ανακατευουμε με το γιαουρτακι και το αδειαζουμε στο υπολοιπο γαλατακι,μετα το σκεπαζουμε με κουβερτες και το αφηνουμε σε ζεστο μερος για τεσσερις ωρες χωρις να το ταρακουναμε καθολου.μετα το βαζουμε στο ψυγειο και το καταναλωνουμε σε 10 με 15 μερες.καλη επιτυχια!!!!!!



tips:προσεχετε μην ειναι πολυ ζεστο το μερος που το εχετε γιατι θα σας ξινιση
αν θελετε δεν βαζετε καθολου φρουτα το κανετε σκετο
το γαλατακι κατα προτιμηση να ειναι βιολογικο

λιγα πραγματα για μενα!!!!!!!!

Γεια σας ειμαι η μαρια ειμαι μια κοπελα που θα γνωρισετε μεσα απο το blog μου, τι λατρεια εχω για την μαγειρικη και παραλληλα για την ζαχαροπλαστικη .Ειμαι ποντια αλλα ζω στην αττικη ,εχω και ενα αγορακι τον γιαννακη μου μαζι καθημερινα και ανελειπως, μαγειρευουμε θα μαζι σας. Θα μοιραστω ολα αυτα που ξερω και μαθαινω συνεχως γιατι παρακολουθω σεμιναρια μαγειρικης και αρτοποιιας ζαχαροπλαστικης. Θα ηθελα και εσεις με το μερος σας να μου πειτε την γνωμη σας.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!