Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 28, 2012

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ 3 φλιτζ ινδικη καρυδα 1γλιτζ τσαγιου ζαχαρη 3 αυγα 50γρ βουτυρο κερασακια γλασε ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σπαμε τα αυγα σε ενα μπολ και τα ανακατευουμε.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την ζαχαρη,το βουτυρο και τα αυγα σε χαμηλη φωτια κμεχρι να λιωσει η ζαχαρη.Κατεβαζουμε απο την φωτια και ριχνουμε την καρυδα,ανακατευουμε και αφηνουμε να κρυωσει καλα.Περνουμε ενα κορνε και βαζουμε μεσα το μειγμα μας.Σε ενα ταψακι βαζουμε λαδοκολα και κανουμε ροζετες και απο πανω ενα κερασακι γλασε.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 20 λεπτα σετις αντιστασεις στους 180 βαθμους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλέυρι 2 αυγά 1/2 λ.γάλα 200 γρ βουτυρο 1 κουτ.σούπας αλάτι 1 κουπα ζάχαρη 10 γρ. μαγια μαστιχα κοπανισμενη 1 κου σουπας Για να αλείψετε το ζυμάρι 150 γρ. μαλακό βούτυρο Για να αλείψετε τα κρουασαν 1 αυγό