Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 1, 2012

ΣΑΡΑΓΛΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΗΣ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ 5 φυλλα κρουστας 1κουπα καρυδια χοτροκομμενα 1κουπα φυστικια αιγινης 4κουτ σουπ σουσαμι 1κουτ γλυκ κανελα 1κουτ γλυκ γαρυφαλλο βουτυρο λιωμενο για το αλλειμα τον φυλλων ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ 2ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ενα μπολακι ανακατευουμε, τα καρυδια,τα φυστικια ,το σουσαμι,την κανελα και το γαρυφαλλο.Βουτυρωνουμε ενα ενα φυλλο στο ενα φυλλο πασπαλιζουμε μειγμα απο και κλεινουμε σε ροδελες,ακολουθουμε την ιδια διαδικασια με ολα τα φυλλα.Τοποθετουμε τα ρολακια μας σε βουτυρωμενη λαμαρινα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν.Στο μεταξυ φτιαχνουμε το σιροπι.Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και μολις παρουν μια βρασει σβηνουμε και αποσυρουμε απο την φωτια.Βγαζουμε τα σαραγλι απο το φουρνο και αφηνουμε να κρυωσουν.Στην συνεχεια τα σιροπιαζουμε και πασπαλιζουμε με λιγο καρυδια η φυστικια τριμμενα!!!!!καλη επιτυχια!!!!!  

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ,300ΓΡ ΦΕΤΑ,10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ,100ML ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ.50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,3 ΑΥΓΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΩ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ,ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ,ΑΥΓΑ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΓΑΛΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥς 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!