Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1/2ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
1ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ
100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΕΒΑΛΑ ΚΡΗΤΗΣ
1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
... 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
1ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
200ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
20ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
20ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΙ 2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑΤΙΠΙΠΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΛΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΑΛΕΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΥΑ Η ΧΛΙΑΡΗΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
250 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ 3ΚΟΥΤ ΝΕΡΟ
... ΓΕΜΙΣΗ
1ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΡΕΣ
200ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
250ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
400ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΜΥΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΙΧΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΤΡΟ ΦΥΛΛΟ
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Η ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΣΠΡΙΑ ΑΨΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΜΕΝΗ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ !!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΙΡΝΑΙΚΑ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
2ΑΥΓΑ
1ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1ΒΑΝΙΛΙΑ
... 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ
1/2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΣΟΔΑ
700ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
200ΓΡ ΦΥΤΙΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΕΡΙ
ΔΕΝ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 15 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΚΟ!!!!!