Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
250 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ 3ΚΟΥΤ ΝΕΡΟ
... ΓΕΜΙΣΗ
1ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΡΕΣ
200ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
250ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
400ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΜΥΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΙΧΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΤΡΟ ΦΥΛΛΟ
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Η ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΣΠΡΙΑ ΑΨΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΜΕΝΗ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ !!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.