Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 12, 2012

ΠΑΒΛΟΒΑ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ
5 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΕΜΙΣΗ
500ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΡΟΔΟΝΕΡΟ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 140 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 55 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ!!!!!





ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΡΕΓΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Η ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ,Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ
1 στήθος βρασμένο κοτόπουλο
1πιπερία ψιλοκομμένη φλωρίνης
1κούπα καλαμπόκι βρασμένο
αλάτι,πιπέρι
4με 5 ψιλοκομμένο μπέικον
100γρ τυρία τριμμένα
1κουπα κρέμα γάλακτος
λίγο ελαίολαδο για το ταψί

ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ,ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ.





ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ Η ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΩ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ.ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ!!!!!