Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 6, 2013

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ!!!!!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
... 2ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
1ΒΑΝΙΛΙΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
1ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ
ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΑΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 4 ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ!!!!!!!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ !!!!!
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΧΑΛΒΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ!

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ!!
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
2ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
... 1ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1Κ.Σ ΜΕΛΙ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ
1ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1/2ΚΟΥΠΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
1/2ΚΟΥΠΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΞΕΡΑ
1/2ΚΟΥΠΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ
1ΣΦΗΝΑΚΙ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΦΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΥΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ!!!!!!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ!!!!!

ΜΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ!!!!!!

Μους με χαλβα και σταγονες σοκολατας!!!
ΥΛΙΚΑ
125 ΧΑΛΒΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
150ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2ΚΟΥΤ ΤΑΧΙΝΙ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
... 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΝΟΓΑΛΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
1/2ΚΟΥΤ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΧΑΛΒΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΛΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΣ!!

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ!!!
ΥΛΙΚΑ
1ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ
1ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΦΛΟΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ
1ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
... 1ΣΦΗΝΑΚΙ ΟΥΖΟ
ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα μας συμφωνα με τις οδηγιεσ του κατασκευαστη
Σουρωνουμε και αφηνουμε στην ακρη αφου πρωτα τα εχουμε ραντισει με λιγο ελαιολαδο
σε ενα τηγανι σοταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και τα καλαμαρακια σουρωμενα απο το μελανι τους,με λιγο ελαιολαδο,εχουμε κρατησει μια κουπα απο τον ζωμο των καλαμαριων.Σβηνουμε με το ουζο,αφηνουμε να εξατμιστει και ριχνουμε τον ζωμο, αλατοποπερωνουμε,αφηνουμε να τραβηξει τα πολλα ζουμια και ριχνουμε και τα ζυμαρικα μας στο τηγανι ανακατευουμε ελαφρα ,και σερβιρουμε με λιγο μαιντανο!!!!ο!!!!