ΧΑΛΒΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ!

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ!!
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
2ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
... 1ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1Κ.Σ ΜΕΛΙ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ
1ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1/2ΚΟΥΠΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
1/2ΚΟΥΠΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΞΕΡΑ
1/2ΚΟΥΠΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ
1ΣΦΗΝΑΚΙ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΦΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΥΣΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ!!!!!!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)