Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 12, 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1κουτακι μορφατ σαντιγυ
1 ζαχαρουχο γαλα
400γρ βατομουρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε το μορφατ στο μιξερ για 10 λεπτακια,προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και συνεχιζουμε το χτυπημα προσθετοντας και τα βατομουρα.Βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 30 λεπτα και στην συνεχεια το βγαζουμε και το ξανα χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Στην συνεχεια ξανα βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 2 ωρες και το παγωτο μας ειναι ετοιμο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κρεμα γαλακτος 250ml
1 ζαχαρουχο γαλα
2 γιαουρτια 2% λιπαρα
5-6 σταγονες λεμονιου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος για 10 λεπτα μεχρι να γινει σαντιγυ.Προσθετουμε το ζαχαρουχο  και στην συνεχεια τα γιαουρτακια ανακατευουμε και στην συνεχεια χτυπαμε στο μιξερ.Προσθετουμε και τις σταγονες λεμονιου και τοποθετουμε το μειγμα στην  καταψυξη για 30 λεπτα.Στην συνεχεια το βγαζουμε απο την καταψυξη και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα και τα ξανα βαζουμε στην καταψυξη για 2 ωρες.Για περισσοτερη γευση μπορουμε να γαρνιρουμε το παγωτο μας με σιροπι της αρεσκειας μας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ

ΥΛΙΚΑ
250 ml κρεμα γαλακτος
1 ζαχαρουχο γαλα
1εβαπορε γαλα
1κγ κανελα
2/3 ποτηρι νερου φυστικι αιγινης αναλατο
2/3  ποτηρι νερου φρουι ζελε

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος για 10 λεπτα μεχρι να γινει σαντιγυ.Στην  συνεχεια προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και το εβαπορε και συνεχιζουμε να χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Το τοποθετουμε στην καταψυξη για 30 λεπτα και στην συνεχεια το βγαζουμε και προσθετουμε το φυστικι και τα φρουι ζελε και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Τοποθετουμε το μειγμα για 2 ωρες στην καταψυξη.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 μορφατ κρεμ
1 ζαχαρουχο γαλα 400γρ
200γρ χυμος πορτοκαλι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλενατε τα πορτοκαλια και τα περνατε απο τον τριφτη ωστε να παρετε το ξυσμα τους.Τα κοβετε και τα στιβετε.Χτυπαμε το μορφατ για 10 λεπτα προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα.Συνεχιζουμε και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Προσθετουμε το ξυσμα και το χυμο .Βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 30 λεπτα.Το βγαζουμε απο την καταψυξη και χτυπαμε για αλλα δεκα λεπτα και τοποθετουμε το παγωτο στην καταψυξη για 2 ωρες.Αν θελουμε για ποιο εντονο χρωμα προσθετουμε λιγες σταγονες χρωμα ζαχαροπλαστικης πορτοκαλι.