ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 μορφατ κρεμ
1 ζαχαρουχο γαλα 400γρ
200γρ χυμος πορτοκαλι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλενατε τα πορτοκαλια και τα περνατε απο τον τριφτη ωστε να παρετε το ξυσμα τους.Τα κοβετε και τα στιβετε.Χτυπαμε το μορφατ για 10 λεπτα προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα.Συνεχιζουμε και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Προσθετουμε το ξυσμα και το χυμο .Βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 30 λεπτα.Το βγαζουμε απο την καταψυξη και χτυπαμε για αλλα δεκα λεπτα και τοποθετουμε το παγωτο στην καταψυξη για 2 ωρες.Αν θελουμε για ποιο εντονο χρωμα προσθετουμε λιγες σταγονες χρωμα ζαχαροπλαστικης πορτοκαλι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ