ΠΙΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ,ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2μπιφτεκια που μας εμειναν απο την προηγουμενη μερα
1ντοματα ψιλοκομμενη
λιγη πρασινη πιπερια κομμενη σε καρεδακια
λιγο τυρι τριμμενο κιτρινο
φετα χοτροκομμενη λιγη
ελαιολαδο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
1κουταλια τησ σουπας κετσαπ
1κουταλια της σουπας μουσταρδα
αλατι,πιπερι,ριγανη και θυμαρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
1/2κουπα χλιαρο νερο
ριγανη μια πρεζα
αλατι
ξυδι μια κουταλια του γλυκου
ελαιολαδο μια κουταλια του γλυκου
αλευρι οσο παρει

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ






Φτιαχνουμε την ζυμη,βαζουμε το νερο,το ξυδι,το αλατι,την ριγανη και το ελαιολαδο.Ανακατευουμε και στην συνεχεια λιγο λιγο αλευρι μεχρι να πετυχουμε μια μαλακη ζυμη ευπλαστη.Την αφηνουμε να ξεκουραστει.Σε ενα μικρο μπολακι ανακατευουμε ολα τα υλικα για την σαλτσουλα μας.Ανηγουμε το φυλλο μας περιπου 10 εκ.Σε ενα πηλινο μικρο σκευος ριχνουμε ελαχιστο ελαιολαδο και τοποθετουμε την ζυμη μας να εξεχουν τα πλαινα.Βαζουμε με την βοηθεια ενος κουταλιου την σαλτσα και την απλωνουμε στην ζυμη μας.Στην συνεχεια βαζουμε σε κομματακια τα μπιφτεκακια μας,την ντοματα ψιλοκομμενη,την πιπερια,το τυρι το τριμμενο.Ριχνουμε ελαχιστο ελαιολαδο και πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη.Κλεινουμε τα πλαινα της ζυμης που προεξεχουν.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 175 με 180 βαθμους μεχρι να ροδισει.Αφου ψηθει κοβουμε το φυλλο απο επανω και βαζουμε και την φετα και σερβιρουμε!!!!!!!καλη επιτυχια φιλοι μου!!!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ