Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 27, 2013

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ

Εικόνα
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ!!!!!
ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΚΡΟ
100ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΣΤΑΝΟ
1ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΙ
1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
... 2ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΝΥΣΤΕΥΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΕΤΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ \ΓΙΑ 3ΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΕΤΑ!!!!!

ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!

Εικόνα
NTONATS ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!!
ΥΛΙΚΑ
8ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 2/3 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
2/3ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
2ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ Η 12 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΓΙΑ
... 2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1ΑΥΓΟ
3ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/3ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΚΑΙ ΖΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε σιγά σιγά το αλεύρι με την μαγιά,στην συνέχεια ρίχνουμε το γάλα με το νερό.
Προαθέτουμε την ζάχαρη,,το βούτυρο,το αύγο και το αλάτι
Ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε ενα μείγμα ομοιγενέσ.Αφήνουμε σκεπαζμένο να διπλασιαστεί σε ογκο.Ανοίγουμε σε ενα μεγάλο φυλλο και με την βοήθεια ενός ποτηριού κόβουμε σε κύκλους,και με ένα μικροτερο για να πετύχουμε την ποο μίκρη τρυπα.Τα αφήνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια να φουσκώσουν για 30 ΄λεπτά.
Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι και αφου τα στραγγίξουμε καλά σε αποροφητικό χαρτί τα βουτάμε στην ζάχαρη!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!