ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ!!!!!
ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΚΡΟ
100ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΣΤΑΝΟ
1ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΙ
1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
... 2ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΝΥΣΤΕΥΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΕΤΑ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ \ΓΙΑ 3ΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΕΤΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)