Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 26, 2012

ΤΣΙΣΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ 300γρ γεμιστα μπισκοτα σοκολατας 200 γρ σοκολατα κουβερτουρα 150 γρ βουτυρο 150 γρ μαυρη ζαχαρη η καστανη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΣ 800 γρ κρεμα γαλακτος 800γρ κουβερτουρα 100 γρ αχνη ζαχαρη 1 κουταλια τησ σουπασ στιγμιαιο καφε ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ 750 γρ τυρι κρεμα 250 γρ αχνη ζαχαρη 3 αυγα 2κουταλιες τησ σουπας αλευρι για ολες τις χρησεις 2 βανιλιες 3 κουταλιες τησ σουπας στιγμιαιος καφες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Βαζουμε στο μουλτι τα μπισκοτα ,το βουτυρο, και την μαυρη ζαχαρη.Χτυπαμε εως οτοτ γινουν ολα τελειως λιωμενα.Σε μπεν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα,την προσθετουμε και αυτην στο μειγμα απο τα μπισκοτα ,ανακατευουμε.Τοποθετουμε ενα στρογγυλο τσερκι σε ενα ταψακι.Στρωνουμε το μειγμα μπισκοτα στον πατο του τσερκι.Τοποθετουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα.Για την γκανας τωρα θα βαλουμε την κρεμα σε ενα κατσαρολακι και μολις παρει βρασει κατεβαζουμε.Σε ενα μπολ κοβουμε σε κομματια την κουβερτουρα και περιχυνουμε την ζεστη κρεμα,ανακατευουμε μεχρι να λιωσ