ΤΣΙΣΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
300γρ γεμιστα μπισκοτα σοκολατας
200 γρ σοκολατα κουβερτουρα
150 γρ βουτυρο
150 γρ μαυρη ζαχαρη η καστανη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΣ
800 γρ κρεμα γαλακτος
800γρ κουβερτουρα
100 γρ αχνη ζαχαρη
1 κουταλια τησ σουπασ στιγμιαιο καφε
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
750 γρ τυρι κρεμα
250 γρ αχνη ζαχαρη
3 αυγα
2κουταλιες τησ σουπας αλευρι για ολες τις χρησεις
2 βανιλιες
3 κουταλιες τησ σουπας στιγμιαιος καφες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Βαζουμε στο μουλτι τα μπισκοτα ,το βουτυρο, και την μαυρη ζαχαρη.Χτυπαμε εως οτοτ γινουν ολα τελειως λιωμενα.Σε μπεν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα,την προσθετουμε και αυτην στο μειγμα απο τα μπισκοτα ,ανακατευουμε.Τοποθετουμε ενα στρογγυλο τσερκι σε ενα ταψακι.Στρωνουμε το μειγμα μπισκοτα στον πατο του τσερκι.Τοποθετουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα.Για την γκανας τωρα θα βαλουμε την κρεμα σε ενα κατσαρολακι και μολις παρει βρασει κατεβαζουμε.Σε ενα μπολ κοβουμε σε κομματια την κουβερτουρα και περιχυνουμε την ζεστη κρεμα,ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η σοκολατα,προσθετουμε τον καφε και την αχνη και ανακατευουμε.Βγαζουμε απο το ψυγειο το ταψακι και ριχνουμε τα 3/4 την γκαναζ πανω στην βαση μπισκοτων.Τοποθετουμε και παλι στο ψυγειο.Τωρα για την κρεμα τυριου θα χτυπησουμε στο μιξερ την κρεμα τυριου την αχνη,το αλευρι,τον φραπε και τις βανιλιες για 2 λεπτα,τελος προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας .Βγαζουμε απο το ψυγειο το ταψακι μας και προσθετουμε και την κρεμα τυριου.Ψηνουμε για 1 στους 160 βαθμους στις αντιστασεις.Βγαζουμε και αφηνουμε το γλυκακι μας να κρυωσει για τρεις ωρες.Στην συνεχεια μπορουμε αν θελουμε να την διακοσμησουμε με την υπολοιπη γκανας!!!!! καλη επιτυχια!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ