Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 20, 2013

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Εικόνα
ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!! 500ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 1200MLΝΕΡΟ 2ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ 100ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 2 ΜΕ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΣΑΝΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ Η 1/2ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ... 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ 200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ

Εικόνα
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ!!!!! ΥΛΙΚΑ 200ΓΡ ΤΑΡΑΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 2ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΣΑΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ 2ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ 1 ΜΕ 2ΛΕΜΟΝΙΑ ΧΥΜΟΣ ... 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΡΑΜΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!!ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ

Εικόνα
ΣΑΡΜΑΔΕΣ!!!!ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ Η ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ!!!! ΥΛΙΚΑ 2ΚΟΥΠΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 1ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ 1ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ... 1ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 3ΛΕΜΟΝΑΚΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1/2ΚΟΥΠΑ 125 ΓΡ 20 ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ενα κατσαρολακι σοταρουμε ελαφρα το ρθζι μαζι με τα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα,αποσυρουμε και σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα ψιλοκομμενα. Σε μια κατσαρολα βαζουμε 1 με 2 φυλλα αμπελοφυλλα στον πατο Ανακατευουμε τα μυρωδικα και βοτανα μας μαζι με το σοταρισμενο ρυζακι. Σε καθε ενα αμπελοφυλλο βαζουμε μια κουταλια του γλυκου στην μεση και χαμηλα του φυλλου,τωρα προσπαθουμε να ρολαρουμε το φυλλο μας αφου πρωτα κλεινουμε αριστερα και δεξια πλευρα του φυλλου προς τα μεσα,αν κανετε ενα δυο θα το βρειτε υο κολπακι.τοποθετουμε κολλητα στην κατσαρολα μας τα ντολμαδακι,μεχρι να τελειωσουμε τα φυλλα.Μην ξεχασετε να αλατοπιπερωσετε την γεμιση. Βραζουμε 2 κουπες νερο και τις αδειαζουμε στην κατσαρολα ,ριχνουμε και το λεμονι κα

EKMEK KATAΙΦΙ

Εικόνα
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ!!!!! ΥΛΙΚΑ 750 ΓΡ ΚΑΤΑΙΦΙ 375 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ... 500MLΝΕΡΟ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 6ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ 250ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ 1ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑ 300ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 100ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΞΕΜΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ ΜΕΤΡΑΜΕ 2 ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑ