Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!!
500ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1200MLΝΕΡΟ
2ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
100ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
2 ΜΕ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΣΑΝΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ Η 1/2ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
... 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.