Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 4, 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Εικόνα
Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!




ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
4 αυγα
1 κουπα αλευρι που φουσκωνει μονο του
1 κουπα ζαχαρη
2 κουτ σουπας κακαο σκονη


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
6 ποτήρια γάλα φρέσκο (περίπου 1 1/2 λίτρο)
6 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ και αλεύρι, σε αναλογία 3-3, 4-2 , 5-1 κλπ. ή αντίστροφα ή μόνο κορν φλάουρ
8 κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη
1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
1/8 κ.γ. αλάτι (μια πρέζα)
6 κρόκους αυγών (εγώ χρησιμοποιώ 2 – 3)
1 κουτ γλυκου βουτυρο
200 γρ κουβερτουρα σε κομματακια
200γρ ξηρους καρπους της αρεσκειας μας
1 σφηνακι σιροπι
1 σφηνακι ρουμι


ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
100 γρ αμυγδαλα χοτροκομμενα
100γρ καρυδια
2κοτ σουπας ζαχαρη
50γρ βουτυρο

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
250 κουβερτουρα μαυρη
100γρ κουβερτουρα λευκη
50 γρ βουτυρο
1κρεμα γαλακτος
1σφηνακι ρουμι μαυρο












ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ

Εικόνα
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!!!


ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μακαρονακια
10 φετες μπεικον
300γρ μιξ τυρια τριμμενα
1 κρεμα γαλακτος
ελαιολαδο για το τσιγαρισμα
αλατακι πιπερακι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια κατσααρολα με νερο και αλατι βραζουμε για 5 λεπτα τα μακερονια μας,και σουρωνουμε.Στν ιδια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κομενο μπεικον.Αδειαζουμε και τα μακαρονια και ανακατευουμε,προσθετουμε τα τυρια οχι ολα κραταμε λιγο και την μιση κρεμα.Αδειαζουμε τα μακαρονια μας σε ενα πυρεξ και τα περυχινουμε με την υπολοιπη κρεμα και τυρια και λιγο πιπερακι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 30 λεπτα!!!!!!!