Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2012

ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝΟ (ΘΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΣ)

Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ Η ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ !!!!!!



ΥΛΙΚΑ
10 φετες ζαμπον
2 κονσερβες τονο σε νερο
1ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
λιγο λαδι για τηγανισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Παιρνουμε τις κονσερβες και τις σουρωνουμε καλα απο το νερο,τις αδειαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε τον ψιλοκομμενο μαιντανο,ανακατευουμε ελαφρως.Παιρνουμε μια φετα ζαμπον και με ενα κουταλακι βαζουμε τονο στο κετρο του,κλεινουμε σε ρολακι και το πιεζουμε με τα χερια μας να κολλησει καλα.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια με τα υπολοιπα ζαμπον.Σε ενα τηγανακι βαζουμε λιγο ελαιολαδο και τηγανιζουμε ελαφρα απο ολες τις πλευρες του!!!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Η ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗς ΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1 πακετο παπαρδελες
1κουτακι ντοματα κονκασε
1κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
1ξυλακι κανελλας
ελαιολαδο
500γρ τυρι γκουντα τριμμενο
200γρ ζαμπον
1κρεμα γαλακτος 200γρ
250γρ διαφορα τριμμενα τυρια της αρεσκειας μας(σε αυτη την συνταγη πανε τα κιτρινα τυρια)

Βραζουμε σε αλατισμενο νερο τα ζυμαρικα μας,και τα σουρωνουμε.Σε ενα κατσαρολακι ριχνουμε λιγο ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κρεμμυδακι μας,στην συνεχεια ριχνουμε το κονκασε και την κανελλα,μολις παρει βρασει αλατοπιπερωνουμε και κατεβαζουμε απο την φωτια βγαζοντας το ξυλακι κανελας.Σε ενα ταψακι βαζουμε τα μισα ζυμαρικα μας και απο πανω την σαλτσα,μετα ψιλοκομμενο το ζαμπον και τα τριμμενα τυρακια.Στην συνεχεια τα υπολοιπα ζυμαρικα και το τριμμενο γκουντα.Τελος την κρεμα γαλακτος και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινισει το φαγακι μας!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!