Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 11, 2012

ΕΥΚΟΛΟ ΤΥΡΑΜΙΣΟΥ

ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ!!!!!


ΥΛΙΚΑ
200γρ τυρι φιλαδελφια
2κουταλιες σουπας ζαχαρη
1φλ καφες στιγμης
8 μισκοτα σαβουγιαρ
10 γρ κακαο
2κουτ σουπας κονιακ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπμε τους κροκους των αυγων με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν και προσθετουμε το τυρι κρεμα και το κονιακ.Χτυπαμε τα σπραδια μεχρι να γινουν μαρεγκα.Ενσωματωνουμε ανακατευωντας προσεχτικα οχι με γρηγορες κινησεις με το προηγουμενο μειγμα μας.Μουσκευουμε τα σαβαγιαρ στον καφε και τα βαζουμε στον πατο 4 ποτηριων.Τα καλυπτουμε μεχρι την μεση με το μειγμα.Επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια με μια δοση ακομα μεχρι να γεμιση μεχρι επανω το ποτηρι μας.Πασπαλιζουμε με κακαο απο επανω τα ποτηρια μας.Τα τοποθετουμε στο ψυγειο και τα σερβιρουμε μετα απο 4 ωρες.καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΡΑΝΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες φραουλες κομμενες σε φετες
1μιση κουπα μαυρη ζαχαρη
3 κουπες νερο
1λαιμ στημενο
2κουταλιες triple sec
2κουταλιες τεκιλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφου εχουμε πλυνει και καθαρισει καλα τις φραουλες μας ,τις βαζουμε με ολα τα υπολοιπα υλικα σε ενα κατσαρολακι και τα βραζουμε για 2 λεπτα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και το αφηνουμε να κρυωσει.Στραγγιζουμε καλα με μια σιτα ετσι ωστε να μας μεινει μονο το κοκκινο μειγμα.Το βζουμε σε ενα μεταλλικο δοχειο και το ψυχουμε για 6 ωρες.Σερβιρουμε την γρανιτα σε ποτηρια κοκτειλ αφου πρωτα βρεξουμε τα χειλη των ποτηριων και τα βουτηξουμε στο αλατι.Μην ξεχασουμε να τριψουμε με ενα πιρουνι την γρανιτα να γινει σαν χιονι για να την σερβιρουμε!!

ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΤΣΕΛΟ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες νερο
1/3 κουπας λεμοντσελο
1/3 λεμονιου χυμο
1κουπα ζαχαρη


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι σε μια κατσρολα και τα βραζουμε για 2 λεπτα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και το ααφηνουμε να κρυωσει.Αδειαζουμε το μειγμα σε ενα μεταλλικο δοχειο και τοποθετοντας το στην κταψυξη για 6 ωρες.Με ενα πιρουνι ,τριβουμε να γινει σαν χιονι και το σερβιρουμε σε ψηλ ποτηρια με καλαμακι.!!!!

ΓΡΑΝΙΤΑ MOXITO

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΡΑΝΙΤΕΣ!!!!!!!

ΥΛΙΚΑ
2μιση κουπες νερο
1/4κουπας τζιν
1/4χυμος λεμονιου η λαιμ
1λαιμ κομμενο στα 4
1κουπα μαυρη ζαχαρη
1/4 φυλλαρακια δυοσμου
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΟΥΜΙ ΒΑΖΩ ΤΖΙΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΝΙΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε σε μια κατσαρολα το νερο,το τζιν,το χυμο,το κομμενο λαιμ
τπ δυοσμο και την ζαχαρη.Τα αφηνουμε να παρουν μια βρασει και κατεβαζουμε απο την φωτια να κρυωσει.Περναμε απο το σουρωτηρη το μειγμα να μεινει μονο το ζουμι.Προσθετουμε λιγα φυλλα δυοσμου και το αδειαζουμε σε μεταλλικο δοχειο παγωτου η σε πλαστικα ποτηρακια του νερου μιας χρησεως ετσι ωστε να τα βγαζουμε σε μεριδες κατευθειαν.Βαζουμε την γρανιτα στην καταψηξη για 5 ωρες.Σερβιρουμε τριβωντας με εν πιρουνι την γρανιτα και βαζωντας την σε ποτηρια κοκτειλ με λιγα φυλλα δυοσμου και λαιμ.!!!!!!!