ΓΡΑΝΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες φραουλες κομμενες σε φετες
1μιση κουπα μαυρη ζαχαρη
3 κουπες νερο
1λαιμ στημενο
2κουταλιες triple sec
2κουταλιες τεκιλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφου εχουμε πλυνει και καθαρισει καλα τις φραουλες μας ,τις βαζουμε με ολα τα υπολοιπα υλικα σε ενα κατσαρολακι και τα βραζουμε για 2 λεπτα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και το αφηνουμε να κρυωσει.Στραγγιζουμε καλα με μια σιτα ετσι ωστε να μας μεινει μονο το κοκκινο μειγμα.Το βζουμε σε ενα μεταλλικο δοχειο και το ψυχουμε για 6 ωρες.Σερβιρουμε την γρανιτα σε ποτηρια κοκτειλ αφου πρωτα βρεξουμε τα χειλη των ποτηριων και τα βουτηξουμε στο αλατι.Μην ξεχασουμε να τριψουμε με ενα πιρουνι την γρανιτα να γινει σαν χιονι για να την σερβιρουμε!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)