Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 7, 2013

ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Εικόνα
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
2ΚΟΥΠΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΡΥΖΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΡΜΠΟΡΙΟ
1ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2ΑΥΓΑ
... 1ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΞΕΡΟ
100ΓΡ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΡΕ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΘΥ Η ΓΟΥΟΝΚ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΙΓΑΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ(ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ)

Εικόνα
ΥΛΙΚΑ
ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ ΠΑΤΑΤΑΣ (ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ)
ΥΛΙΚΑ
1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1ΠΡΑΣΟ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΡΝΟ
1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
... 1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
1ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
4ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΟ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΜΕΡ Η ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!