Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 30, 2012

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
200γρ τυρι τυπου gheddar
2 κσ γιαουρτι στραγγιστο
1κγ μπεικιν παουντερ
12 κσ κοφτες αλευρι για ολες τις χρησεις
αλατι και πιπερι
4 ασπραδια αυγων
2 κροκους αυγων

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
λιγο αλευρι
λαδι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε το τριμμενο τυρι μας ,το γιαουρτι ,το μπεικιν,το αλευρι,τους κροκους,τα ασπραδια και αλατοπιπερωνουμε,ανακατευουμε με την βοηθεια ενος κουταλιου.Το τοποθετουμε για μιση ωρα στο ψυγειο για να σφιξη η ζυμη μας.Με ενα κουταλι παιρνουμε ζυμη και με ενα δευτερο δινουμε σχημα κροκετας,αφου τελειωσουμε περναμε τις κροκετες απο το αλευρι να σκεπαστουν παντου.Ζεσταινουμε λαδι στο τηγανι και αφου καψει ,ριχνουμε τις κροκετες μας,τηγανιζουμε μεχρι να χρυσαφισουν και απο τις δυο πλευρες.Βαζουμε τις τυροκροκετες μας σε χαρτι κουζινας να φυγουν τα περιττα λαδια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250 γρ ρεγκατο τυρι τριμμενο
1 πακετο κοφτο μακαρονακι η οτι αλλο θελουμε
150 γρ λουκανικακια κοκτειλ
1 πιπερια πρασινη κομμενη σε ροδελες
1 πρασινη πιπερια επισης κομμενη
1 1/2 λιτρο γαλα φρεσκο
4 αυγα
αλατι και πιπερι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους.Ριχνουμε τα μακαρονια αβραστα σε ενα πυρεξ,προσθετουμε το τριμμενο τυρι τα ψιλοκομμενα λουκανικακια τις πιπεριες και το γαλα.Χτυπαμε τα αυγα και τα προσθετουμε και αυτα.Αλατοπιπερωνουμε και ανακατευουμε.Ψηνουμε το φαι μας για 50 λεπτα.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ!!!!!!