Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 16, 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
ΥΛΙΚΑ'
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
1ΚΓ ΑΛΑΤΙ
20ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
... 1ΦΛΙΤΖ ΧΡΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 250ML
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΑΛΑΚΗ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΤΑΧΙΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΙ
2ΦΛΙΤ ΝΕΡΟ 1/2 ΦΛΙΤΖ ΖΑΧΑΡΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΜΑΓΙΑ
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΞΑΝΑΧΤΥΟΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΑ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 15 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΘΕ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΔ…

ΠΙΤΑΡΟΥΔΙΑ (ΡΟΔΟΣ)

Εικόνα
ΠΙΤΑΡΟΥΔΙΑ (ΡΟΔΟΣ)
ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΑ
1ΚΟΥΠΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1/2ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΥΜΙΝΟ
1ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
... ΑΛΑΤΙ
1ΚΟΥΤ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1/2ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
2ΑΥΓΑ
ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΧΥΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΛΑΔΙΑ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!