ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
ΥΛΙΚΑ'
450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
1ΚΓ ΑΛΑΤΙ
20ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
... 1ΦΛΙΤΖ ΧΡΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 250ML
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΑΛΑΚΗ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΤΑΧΙΝΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΙ
2ΦΛΙΤ ΝΕΡΟ 1/2 ΦΛΙΤΖ ΖΑΧΑΡΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΜΑΓΙΑ
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΞΑΝΑΧΤΥΟΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΑ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 15 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΚΑΘΕ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)