TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΥΛΙΚΑ
3 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 φακελακι μαγια
1 κεσεδακι γιαουρτι η γαλα
1κγ αλατι
1 κγ ζαχαρη
3 αυγα
1 αυγο για αλειμμα
150 γρ βουτυρο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
1/2 κιλο φετα τριμμενη
3 αυγα
λιγο ελαιολαδο
λιγο φρεσκο τριμμενο πιπερι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε στο μιξερ τα 2 αυγα ,την μαγια,το γιαουρτι,την ζαχαρη και το βουτυρο.Αμεσως μετα προσθετουμε το κοσκινιζμενο αλευρι σιγα σιγα.Οταν η ζυμη μας ειναι ευπλαστη την κανουμε μια μπαλα και την βαζουμε σε ενα ζεστο μερος μεχρι να μας διπλασιαστει σε ογκο.Στην συνεχεια την ζυμωνουμε ελαφρα και την κανουμε 2 μπαλες,στην συνεχεια ανουγουμε με ενα μπλαστη σε 2 μακροστενα φυλλα.Σε ενα μπολ αδειαζουμε την φετα ,το πιπερι και το ελαιολαδο και ανακατευουμε.Σπαμε τα αυγα και τα χτυπαμε και τα αδειαζουμε και αυτα.Παιρνουμε το μειγμα και το αδειαζουμε στα 2 φυλλα μας,τυλιγοντας τα σε ρολο.Επειτα,κοβουμε ομοιμορφα σε κομματια,και τα τοποθετουμε ορθια σε ενα ταψακι.Τελος αλειφουμε τα ψωμακια με αυγο η βουτυρο και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια ωρα!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!


















































 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ