Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 12, 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Εικόνα
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!! 1ΚΟΥΤΑΚΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ 397 ΓΡ 300ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟ ... Υ 200ΓΤ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ!!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!!!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ

Εικόνα
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ! ΥΛΙΚΑ ΑΛΑΤΙ 5ΜΕ 6 ΧΟΤΡΕΣ ΕΛΙΕΣ 2ΛΕΜΟΝΙΑ Η ΛΑΙΜ 2ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ... ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΑΓΓΟΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ 3ΜΕ 4ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Η ΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΕ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Εικόνα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ 1ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ 6ΜΕ 7 ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ 1ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΓΟ ΜΠΡΑΝΤΥ Η ΚΟΝΙΑΚ Η ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ ... ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΒΟΘΤΥΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ !!!!!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ 1ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΔΕΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ 12ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ 500ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους Σε ενα ταψακι κοβουμε στην μεση τισ ντοματεσ μασ και τισ τοποθετουμε με την κομμενη πλευρα απο επανω Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε και το μελι επανω τους πασπαλιζουμε και με τα ψιλοκομμενα μυρωδικα βαζουμε περιμετρικα το βουτυρο το ελαιολαδο και το κρασι ψηνουμε για 1 ωρα βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 4 λεπτα Σουρωνουμε και ραντιζουμε με ελαιολαδο σε ενα