Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!
1ΚΟΥΤΑΚΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ 397 ΓΡ
300ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟ...Υ
200ΓΤ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!!!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ!
ΥΛΙΚΑ
ΑΛΑΤΙ
5ΜΕ 6 ΧΟΤΡΕΣ ΕΛΙΕΣ
2ΛΕΜΟΝΙΑ Η ΛΑΙΜ
2ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ
... ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΑΓΓΟΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ
3ΜΕ 4ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Η ΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΕ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
ΥΛΙΚΑ 1ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
6ΜΕ 7 ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ
1ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ
1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ
ΛΙΓΟ ΜΠΡΑΝΤΥ Η ΚΟΝΙΑΚ Η ΡΟΥΜΙ ΜΑΥΡΟ
... ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΒΟΘΤΥΡΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ !!!!!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2ΚΟΥΤ ΔΕΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
12ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ
500ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους
Σε ενα ταψακι κοβουμε στην μεση τισ ντοματεσ μασ και τισ τοποθετουμε με την κομμενη πλευρα απο επανω
Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε και το μελι επανω τους
πασπαλιζουμε και με τα ψιλοκομμενα μυρωδικα
βαζουμε περιμετρικα το βουτυρο το ελαιολαδο και το κρασι
ψηνουμε για 1 ωρα
βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 4 λεπτα
Σουρωνουμε και ραντιζουμε με ελαιολαδο
σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα της γεμισης
βγαζουμε απο τον φουρνο τις ντοματες και αφαιρουμε την πετσα \πολτοποιουμε με ενα μπιμερ την σαλτσα προσθετουμε αλατι αν χρειαζεται
γεμιζουμε τα κανελονια μας με την βοηθεια ενος κουταλιου
τοποθετουμε τα κανελονια το ενα διπλα στο αλλο σε ενα πυρεξ
περιχυνουμε την σαλτσα και ψηνουμε για 30 λεπτα στους 180 βαθμους
σερβιρουμε μολις εχουν λιγο κρυωσει!!!!!