ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΣΙ!
ΥΛΙΚΑ
ΑΛΑΤΙ
5ΜΕ 6 ΧΟΤΡΕΣ ΕΛΙΕΣ
2ΛΕΜΟΝΙΑ Η ΛΑΙΜ
2ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ
... ΦΟΥΝΤΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΑΓΓΟΟΥΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ
3ΜΕ 4ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Η ΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΕ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΗΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)