ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2ΚΟΥΤ ΔΕΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
12ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ
500ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2ΚΟΥΤ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2ΑΥΓΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους
Σε ενα ταψακι κοβουμε στην μεση τισ ντοματεσ μασ και τισ τοποθετουμε με την κομμενη πλευρα απο επανω
Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε και το μελι επανω τους
πασπαλιζουμε και με τα ψιλοκομμενα μυρωδικα
βαζουμε περιμετρικα το βουτυρο το ελαιολαδο και το κρασι
ψηνουμε για 1 ωρα
βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 4 λεπτα
Σουρωνουμε και ραντιζουμε με ελαιολαδο
σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα της γεμισης
βγαζουμε απο τον φουρνο τις ντοματες και αφαιρουμε την πετσα \πολτοποιουμε με ενα μπιμερ την σαλτσα προσθετουμε αλατι αν χρειαζεται
γεμιζουμε τα κανελονια μας με την βοηθεια ενος κουταλιου
τοποθετουμε τα κανελονια το ενα διπλα στο αλλο σε ενα πυρεξ
περιχυνουμε την σαλτσα και ψηνουμε για 30 λεπτα στους 180 βαθμους
σερβιρουμε μολις εχουν λιγο κρυωσει!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)