ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΤΣΕΛΟ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες νερο
1/3 κουπας λεμοντσελο
1/3 λεμονιου χυμο
1κουπα ζαχαρη


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι σε μια κατσρολα και τα βραζουμε για 2 λεπτα.Κατεβαζουμε απο την φωτια και το ααφηνουμε να κρυωσει.Αδειαζουμε το μειγμα σε ενα μεταλλικο δοχειο και τοποθετοντας το στην κταψυξη για 6 ωρες.Με ενα πιρουνι ,τριβουμε να γινει σαν χιονι και το σερβιρουμε σε ψηλ ποτηρια με καλαμακι.!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)