EKMEK KATAΙΦΙ

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ!!!!!
ΥΛΙΚΑ
750 ΓΡ ΚΑΤΑΙΦΙ
375 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
... 500MLΝΕΡΟ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΓΙΑΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
6ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
250ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑ
300ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 100ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΞΕΜΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ ΜΕΤΡΑΜΕ 2 ΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ
ΑΔΕΙΖΑΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΚΡΕΜΑΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΟΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ Η ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)