Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κρεμα γαλακτος 250ml
1 ζαχαρουχο γαλα
2 γιαουρτια 2% λιπαρα
5-6 σταγονες λεμονιου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος για 10 λεπτα μεχρι να γινει σαντιγυ.Προσθετουμε το ζαχαρουχο  και στην συνεχεια τα γιαουρτακια ανακατευουμε και στην συνεχεια χτυπαμε στο μιξερ.Προσθετουμε και τις σταγονες λεμονιου και τοποθετουμε το μειγμα στην  καταψυξη για 30 λεπτα.Στην συνεχεια το βγαζουμε απο την καταψυξη και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα και τα ξανα βαζουμε στην καταψυξη για 2 ωρες.Για περισσοτερη γευση μπορουμε να γαρνιρουμε το παγωτο μας με σιροπι της αρεσκειας μας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.