ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ

ΥΛΙΚΑ
250 ml κρεμα γαλακτος
1 ζαχαρουχο γαλα
1εβαπορε γαλα
1κγ κανελα
2/3 ποτηρι νερου φυστικι αιγινης αναλατο
2/3  ποτηρι νερου φρουι ζελε

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος για 10 λεπτα μεχρι να γινει σαντιγυ.Στην  συνεχεια προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και το εβαπορε και συνεχιζουμε να χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Το τοποθετουμε στην καταψυξη για 30 λεπτα και στην συνεχεια το βγαζουμε και προσθετουμε το φυστικι και τα φρουι ζελε και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Τοποθετουμε το μειγμα για 2 ωρες στην καταψυξη.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ