ΜΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ!!!!!!

Μους με χαλβα και σταγονες σοκολατας!!!
ΥΛΙΚΑ
125 ΧΑΛΒΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
150ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2ΚΟΥΤ ΤΑΧΙΝΙ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
... 2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΝΟΓΑΛΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
1/2ΚΟΥΤ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΧΑΛΒΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΛΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Φωτογραφία: Μους με χαλβα και σταγονες σοκολατας!!!
ΥΛΙΚΑ
 125 ΧΑΛΒΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
150ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2ΚΟΥΤ ΤΑΧΙΝΙ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΝΟΓΑΛΑ
2ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
1/2ΚΟΥΤ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΧΑΛΒΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΛΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)