ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1/2ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
1ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ
100ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΕΒΑΛΑ ΚΡΗΤΗΣ
1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
... 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
1ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
200ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
20ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
20ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΙ 2 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑΤΙΠΙΠΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200
ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20 ΛΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΑΛΕΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΥΑ Η ΧΛΙΑΡΗΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ