ΓΑΥΡΟΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
ΓΑΥΡΟΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΣ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΘΑ 2 ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΚΟΡΔΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΖΕΣ!!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)