ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΙΚΝΙΚ

ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΙΚΝΙΚ!!
ΥΛΙΚΑ
2 ΑΥΓΑ
200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150ΓΡ ΦΕΤΑ
150ΓΡ EDAM H GOODA H ΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΑΝΘΟΤΥΡΟ Η ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΡ...ΡΟΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΟΚ?
200ΓΡ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΠΙΚΝ ΝΙΚ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΖΕ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ 24 -26 ΕΚ
250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
1/2ΚΟΥΤ ΑΛΑΤΙ
4ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΝΕΡΟ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΕΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΣΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέουμε ολα τα υλικα εκτός το νερο,μόλις ψιχουλιασουμε την ζύμη μας ρίχνουμε και το νεράκι κοταλία κουταλία.Βαζουμε σε μία μεμβράνη την ζύμη μας και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Ανακατευουμε ολα τα υλικά της γέμισης σε μια μπασίνα ενα μπολ.Ανοίγουμε με τα χέρια μας οσο μπορούμε και τοποθετόυμε την ζύμη σε μια λαδόκολα,και την σκεπάζουμε με αλλη μία λαδοκολα.Με την βοήθεια ενός μπλάστη ανοίγουμε στο μέγεθος που επιθυμόυμε την ζύμη.Θέλουμε να ανοιξουμε λίγο περισσότερο την ζύμη απο την ταρτιερα μας οκ?
Βουτύρωνουμε την ταρτίερα μας και βγάζουμε την πανω λαδοκολλα και με το ένα χερι κραταμε την ζυμη με την λαδοκολλα και με το αλλο την ταρτίερα,αναποδογυρίζουμε την ζύμη μέσα στην ταρτιέρα.Πριν αφαιρέσουμε την λαδοκολλα απο την ζύμη εφαρμόζουμε καλα την ζυμη μέσα στην ταρτιερα,Αφαιρουμε τα περισια κομμαάτια με ένα μαχαίρι.τρυπαμε την ζύμη με ενα πιρουνάκι και ροποθετύμε ξενα την λαδόκολλα και βάζουμε απο επάνω της όσπρια.Ψήνουμε την τάρτα για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.Αφαιρούμε την λαδοκολλα και αδειαζουμε την γέμιση,ψηνουμε για 30 λεπτά,αφήνουμε να κρυώσει και σερβιρουμε.ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)