Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΤΖιΖΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΜΠΡΕ!!!

ΤΖιΖΚΕΙΚ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΜΠΡΕ!!!
ΥΛΙΚΑ
50ΓΡ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ
5ΚΣ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ
900ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
... 4ΑΥΓΑ
1ΚΓ ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
75 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΦΟΡΜΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 20 Χ8 ΕΚ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΚΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ 30 ΩΡΑ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.