KAΛΤΣΟΥΝΙΑ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ

ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
800ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1ΑΥΓΟ
3ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ
... 1/2ΦΛΙΤΖ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
1ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
1ΚΙΛΟ ΜΥΖΗΘΡΑ
3/4 ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ
ΚΑΝΕΛΑ,ΓΑΡΙΦΑΛΟ
1ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ 6 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΙΛ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 10 ΕΚ
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΥ
ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΜΕ 25 ΛΕΠΤΑ!!!!ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)