ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1ΑΥΓΟ
ΒΑΝΙΛΙΑ
... 320ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1ΚΟΥΤΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1/2ΚΟΥΤ ΓΛΥ ΣΟΔΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΜ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑ 12 ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)