ΚΕΙΚΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ
130 γρ βουτυρο
200γρ ζαχαρη
2 αυγα
κοκκινο χρωμα ζαχαροπλαστικης
2κσ κακαο σκονη
1 βανιλια
250 γρ ξινογαλα
320 γρ φαρινα
λιγο αλατι
ΓΙΑ ΤΟ
 ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
1/4ξινογαλα
2φλ αχνη ζαχαρη
κρυσταλικη ζαχαρη που την εχουμε χρωματισει με χρωμα ζαχαροπλαστικης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την ζαχαρη με το βουτυρο μεχρι να αφρατεψουν.Προσθετουμε τα αυγα και το δυαλημενο χρωμα ζαχαροπλαστικης με το κακαο.προσθετουμε το ξινογαλα και στην συνεχεια το αλευρι σιγα σιγα και το αλατι.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας και τοποθετουμε σε φορμακια 2 κουταλιες της σουπας μειγμα,βγαινουν γυρω στα 25 καικακια.Ψηνουμε στους 175 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα.Βγαζουμε και σε ενα μικρο μπολακι ανακατευουμε τα υλικα για πασπαλισμα και ανακατευουμε μεχρι να γινει ενα μαστιχωτο μειγμα ,απλωνουμε πανω απο τα γλυκακια μας και στην συνεχεια την ωραια κοκκινη ζαχαρη!!!!!!!!!!!καλαη επιτυχια!!!


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)