ΚΡΕΠΕΣ (ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ)ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ
1 στηθος κοτοπουλο σε κομματακια
1ποτηρι του κρασιου λευκο κρασι
1 ποτηρι του κρασιου ζωμο κοτοπουλο
1μεγαλο κρεμμυδι κομμενο σε λωριδες
1σκελιδα σκορδο
ελαιολαδο
αλατι φρεσκο πιπερι
1ποτηρικρεμα γαλακτος
1κουτ σουπ κορν φλαουρ διαλυμενο σε ελαχιστο νερο
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ(ΒΓΑΖΕΙ 6 ΚΡΕΠΕΣ)
1 κουπα αλευρι για ολες τις χρησεις
1/2κουπα εβαπορε
2αυγα
αλατι
λιγο ελαιολαδο
ελαχιστο νερο αν μας βγει το μειγμα πολυ πηχτο
ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΕΓΓΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ








Σε ενα μεγαλο τηγανι ριχνουμε λιγο ελαιολαδο και σοταρουμε το κρεας με τα κρεμμυδια και το σκορδο,μολις παρει χρωμα αδειαζουμε το κρασι,μολις εξατμιστη το κρασι ριχνουμε το ζωμο και χαμηλωνουμε λιγο την φωτια και το αφηνουμε να βρασει για 20 λεπτα.Στην συνεχεια αλατοπιπερωνουμε και ριχνουμε  την κρεμα γαλακτος.Διαλυουμε το κορν φλαουρ και το αδειαζουμε και αυτο στο κοτοπουλο ανακατευουμε και κατεβαζουμε απο την φωτια.Το κορν φλαουρ το βαζουμε για να ειναι πηχτο το μειγμα μας να μην μας αδειασει στο ψησιμο με τις κρεπες.Σε ενα αλλο μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα για τις κρεπες.Βαζουμε ενα αντικολλητικο τηγανι να καψει και ριχνουμε ελαχιστο βουτυρο και ελαιολαδο ελαχιστο ομως.Με μια κουταλα αδειαζουμε μειγμα στο τηγανι μας και το κουναμε να πει παντου σε ολη την επιφανεια του.Αφηνουμε να καψει απο την μια πλευρα και την αναποδογυριζουμε να ψηθει λιγακι και απο την αλλη.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσει το μειγμα μας.Σε καθε μια κρεπα βαζουμε μια καλη κουταλια στην μεση της καθε κρεπας τυλιγουμε οπως και στις φωτογραφιες και τοποθετουμε σε ενα πυριμαχο σκευος.Περιχυνουμε την κρεμα γαλακτος απο πανω και το τριμμενο τυρι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο μεχρι να ροδισουν στους 190 βαθμους!!!!!!καλη επιτυχια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ