ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ,1ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΑΛΟΥΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΓΡ ,1ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,2ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ,1 ΣΚΟΡΔΟ,200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΔΥΟΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ,ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 
 ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙςΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΘΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΧΙΙ ΜΙΚΡΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΙΚΟΜΜΕΝΑ,ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΜΑΣ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΕΝΗ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ