ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 αυγα
30ml κρασι κοκκινο
30mlελαιολαδο
400γρ αλευρι για ολες τις χρησεις

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι,φτιαχνουμε μια σφιχτη ζυμη,πλαθουμε για 10 λεπτα και αφηνουμε σε μια μεμβρανη να ξεκουραστη.Χωριζουμε την ζυμη σε 4 μπαλιτσες,ανοιγουμε καθε μπαλιτσα σε μεγαλο λεπτο φυλλο.Κανουμε ρολο το φυλλο και κοβουμε σε ρολακια σε παχος της αρεσκειας μας.Ξετυλιγουμε και βαζουμε να βρασει νερο με αλατι και μια κουταλια ελαιολαδο.Σε ενα τηγανι ριχνουμε λιγο ελαιολοδο ψιλλοκοβουμε ενα κρεμμυδι,μια σκελιδα σκορδο και ντοματινια μικρα.Τα ριχνουμε στο τηγανι και τα τσιγαριζουμε,στην συνεχεια ριχνουμε 1ποτηρι χυμος ντοματας και δυοσμο,ριγανη και θυμαρι.Αφηνουμε την σαλτσα να δεσει και αλατιζουμε.Ριχνουμε στην κατσαρολα τα ζυμαρικα μας και τα αφηνουμε για 3 λεπτα να βρασουν οχι περισσοτερα.Αδειαζουμε σουρωνοντας ελαφρα τα ζυμαρικα μας μεσα στην σαλτσα,ανακατευουμε ελαφρα και σερβιρουμε με τριμμενο τυρακι!!!!!!!ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΟΤΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!!ΦΥΛΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ Η ΖΥΜΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)