KOYΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΟ2

ΥΛΙΚΑ
400 γρ φυτινη
220 γρ ζαχαρη αχνη
1κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ
1βανιλια
ενα σφηνακι κονιακ
700γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
200γρ αμυγδαλα
αχνη για το πασπαλισμα
ροδονερο η ανθονερο για τπ ραντισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε στο μιξερ την φυτινη με την αχνη τουλαχιστον για 15 λεπτα.Παραλληλα καβουρδιζουμε τα αμυγδαλα ασπρισμενα στον φουρνο(σε μια λαδοκολλα στο γκριλ στους 220 βαθμους για 10 λεπτα).Χοντροκοβουμε τα αμυγδαλα και τα προσθετουμε και αυτα στο μιξερ,την βανιλια,το μπεικιν,το κονιακ και στην συνεχεια σιγα σιγα και το αλευρι.Θελουμε μια ζυμη μαλακια πολυ,σχεδον να κολλαει στα χερια.Προθερμενουμε τον φουρνο μας στους 175 βαθμους.Πλαθουμε σε μπαλιτσες και τοποθετουμε με λιγη αποσταση τους κουραμπιεδες μου.Αν τους δειτε να απλωνουν λιγο μην φοβηθητε.Ψηνουμε για 15 λεπτα ακριβως.Βγαζουμε και πασπαλιζουμε με αχνη και ανθονερο η ροδονερο.........ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΟΦΟΥΡΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ