ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
150 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
3 ΑΥΓΑ
150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
150 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
50 ΓΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΛΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
...
ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
100ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ
100ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ.
ΣΕ ΕΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 24ΕΚ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ GANACHE
ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE/ ZESTAINOYME ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Δείτε περισσότερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)