ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
250 γρ σοκολατα κουβερτουρα
ενα σφηνακι κονιακ
50 γρ βουτυρο
150 γρ τριμμενο καρυδι η αμυγδαλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Λιωνουμε την σοκολατα κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα.Αφηνουμε να κρυωσει εξω απο το ψυγειο και πλαθουμε σε μπαλιτσες,βαζουμε για λιγο στο ψυγειο και στην συνεχει τα περναμε τα τρουφακια μας,απο τρουφα,απο τριμμενους ξηρους καρπους ,η απο τριμμενο ινδοκαρυδο απο κακαο,απο οπου επιθυμουμε και μας αρεσει,ξανα βαζουμε τα τρουφακια στο ψυγειο για 1 ωρα,στην συνεχεια σερβιρουμε!!!!καλη επιτυχια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)