ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουπα νερο χλιαρο
1 ξερη μαγια
1 κουτ γλυκ κοφτο
1κουτ γλυκ ζαχαρη κοφτη
2 κουτ σουπας ελαιολαδο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ριγανη φρεσκια
θυμαρι φρεσκο
ελια σε παστα
ντοματινια μικρα
φετα χοτροκομμενη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ ανακατευουμε την μαγια με το νερο,στην συνεχεια ριχνουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα.Θελω να σχηματιστει μια ζυμη να κολλαει στα χερακια μας.Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει για 30 λεπτα.Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι για την γεμιση.Βαζουμε σε ενα τηγανακι ελαιολαδο και λαδωνουμε τα χερια μας,πιανουμε μια μπαλιτσα απο την ζυμη μας και βαζουμε μια κουτακια τιυ γλυκου γεμιση.Πλαθουμε την μπαλιτσα μας και παλι μεχρι η γεμιση να γινει ενα με το ζυμαρακι.Ανοιγουμε οσο μπορουμε με τα χερια μας την ζυμη ωστε να σχιματιστει μια πιτουλα και την τηγανιζουμε μεχρι να ροδισει.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσει ολοι η ζυμη!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)