ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
125 γρ μαυρη σοκολατα σε περιεκτικοτητα 70 %κακαο
125γρ βουτυρο
125γρ ζαχαρη
150 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
50γρ κακαο
1κσ σοδα
1/2κγλ αλατι
1 αυγο κατευθειαν απο το ψυγειο
2πακετα σταγονες σοκολατας γαλακτος
1βανιλια


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα την μαυρη.Στον καδο του μιξερ χτυπαμε ολα τα υλικα σιγα σιγα δηλαδη.Πρωτα βουτυρο με ζαχαρη,βανιλια,σοδα,αλατι,κακαο,αλευρι,λιωμενη κουβερτουρα και το αυγο κατευθειαν απο το ψυγειο.Τελος ριχνουμε και τα 2 σακουλακια σταγονες σοκολατα και ανακατευουμε ελαφρα.Προθερμενουμε τον φουρνο και βαζουμε μια λαδοκολα σε ενα ταψακι.Με την βοηθεια ενος κουταλιου της σουπας ριχνουμε μια κουταλια στην λαδοκολα με αποσταση η καθε κουταλια με την αλλη.Ψηνουμε στους 170 βαθμους για 20 λεπτα!!!!!!!!!!τα αφηνουμε να κρυωσουν και μετα καταβροχθιζουμε!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)