Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΚΡΕΠΕΣ
100γρ εβαπορε
2 αυγα
1 βανιλια η ξυσμα απο  πορτοκαλι η πορτοκαλαδα ενα σφηνακι η ρουμι
1κουτ γλ κοφτη αλατι
1/2κουτ γλ κοφτη ζαχαρη
1σφηνακι ελαιολαδο
100γρ νερο χλιαρο
200γρ αλευρι για ολες τις χρησεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
4 φετες τυρι του τοστ
4φετες καπνιστη γαλοπουλα
4 φετες μπεικον
100γρ τυρι τριμμενο της αρεσκειας μας
1κρεμα γαλακτος
βουτυρο για να φτιαξουμε στο τηγανακι τις κρεπες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο καδο του μιξερ βαζουμε πρωτα τα υγρα,χτυπαμε για λιγο και σιγα σιγα ριχνουμε τα στερεα.Ομογενοποιουμε το μειγμα σαν ενα πηχτο χυλο.Βαζουμε ενα τηγανακι αντικολητικο,μολις ζεσταθη ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο,Παιρνουμε μια κουταλα και ριχνουμε μια στο τηγανι απλωνουμε καλα και αφηνουμε να ψηθει απο την πλευρα για να γυρισουμε με προσοχη απο την αλλη.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια και με τις υπολοιπες κρεπες.Παιρνουμε ενα πυρεξ.Σε καθε μια κρεπα βαζουμε το τυρι του τοστ την καπνιστη γαλοπουλα και μια φετα μπεικον,αφου πρωτα την εχουμε ψιλοτηγανισει.Τυλιγουμε μια μια κρεπα και τις τοποθετουμε στο πυρεξ την νια διπλα στην αλλη.Περυχινουμε με τα τριμμενα τυρια και την κρεμα γαλακτος.Ψηνουμε σε προθερμασμενοο φουρνο για 20 λεπτα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.